Pravila preorder Flip5 i Fold5

PRAVILA „PRETPRODAJE SAMSUNG  GALAXY Z FOLD5 i Z FLIP5“

 

Pre kupovine uređaja, molimo vas da se upoznate sa ovim pravilima pretprodaje (u nastavku „Pravila“):

 

Organizator pretprodaje

 

Samsung Electronics Austria GmbH, sa registrovanim sedištem u Beču na adresi Praterstrasse 31/14 Obergeschoss, Beč, Austrija i matičnim brojem FN 217924b (u nastavku „Samsung“) organizuje pretprodaju uređaja Samsung Galaxy Z Fold5 i Z Flip5.

 

Pretprodajni period i uređaji

 

Predmet pretprodaje su uređaji Samsung Galaxy Z Fold5 12/512* i Z Flip5 8/512** (u daljem tekstu pojedinačno „Uređaj“ i zajednički „Uređaji“). Pretprodaja je dostupna kupcima Uređaja na teritoriji Republike Srbije u periodu od 26.7.2023. godine do 10.8.2023. godine (u daljem tekstu: „Promotivni period“).

 

* 12 GB RAM memorije i 512 GB prostora za skladištenje

** 8 GB RAM memorije i 512 GB prostora za skladištenje

 

Benefiti

 

Ukoliko su ispunjeni svi uslovi navedeni u ovim Pravilima, kupac Uređaja ostvaruje pravo da po ceni osnovnog modela Uređaja kupi Uređaj sa duplo više memorije za skladištenje podataka, tako da:

 

ostavaruje pravo na kupovinu Samsung Galaxy Z Fold5 12/512 po ceni Samsung Galaxy Z Fold5 12/256 (osnovni model), odnosno

 

ostavaruje pravo na kupovinu Samsung Galaxy Z Flip5 8/512 po ceni Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 (osnovni model).

 

Takođe, kupci Uređaja imaju mogućnost da ostvare pravo na dodatnu uštedu prilikom kupovine Uređaja ukoliko dostave svoj polovni mobilni telefon na otkup* (u daljem tekstu „Polovni telefon“), i to:

 

u iznosu od 18.000 dinara (PDV uključen) za kupce Samsung Galaxy Z Fold5, odnosno

u iznosu od 12.000 dinara (PDV uključen) za kupce Samsung Galaxy Z Flip5.

 

Navedeni iznosi ne mogu da se isplate u gotovini niti se ostvareno pravo može preneti na treću osobu.

 

*Obaveza dostavljanja Polovnog telefona utvrđena u skladu sa ovim Pravilima predstavlja uslov ostvarivanja prava na popust, stim da Samsung prodajni partner ima mogućnost da odobri pravo na popust u iznosima kako je gore navedeno uz oslobađanje kupca od obaveze u vezi sa otkupom Polovnog telefona, te je u iznetom smislu neophodno da se kupac pre kupovine Uređaja informiše kod Samsung prodajnog partnera o mogućnosti i načinu ostvarivanja prava na popust.

 

Polovni telefon se predaje na otkup Samsung otkupnom partneru, po otkupnoj ceni koju određuje Samsung otkupni partner. S tim u vezi, otkup Polovnih telefona vršiće se od strane ovlašćenih Samsung otkupnih partnera  navedenih u tački 7 ovih Pravila. Otkupna cena Polovnih telefona biće utvrđena od strane ovlašćenog Samsung otkupnog partnera, pri čemu se tom prilikom uzimaju u obzir kriterijumi opšteg zatečenog stanja mobilnog uređaja na dan otkupa i njegova ispravnost ili neispravnost. Takođe, na iznos otkupne cene utiče starost mobilnog uređaja odnosno model uređaja u pitanju shodno cenovnom razredu prema kojem je svojevremeno bio prodavan. Pre donošenja odluke o predaji Polovnog telefona na otkup, Kupac može da odnese Polovni telefon na procenu kod ovlašćenih Samsung otkupnih partnera, dok je moguće da se upozna sa neobavezujućom procenom otkupne vrednosti na veb-sajtu www.samsung-trade-in.com/rs. Otkupnu vrednost Polovnog telefona Samsung otkupni partner isplatiće kupcu u gotovini ili na bankovni račun kupca u skladu sa poslovnom odlukom Samsung otkupnog partnera.

 

 

Uslovi kupovine kako bi se ostvarilo pravo na benefite iz tačke 3 Pravila

 

Kupovinu Uređaja moguće je izvršiti kod Samsung prodajnih partnera navedenih u tački 6 ovih Pravila, pod sledećim kumulativno navedenim uslovima:

 

Da korisnik u periodu pretprodaje kupi Uređaj;

Da Uređaj kupi na web-stranici ili u maloprodajnom objektu kod ovlašćenog Samsung prodajnog partnera na teritoriji Republike Srbije; Spisak ovlašćenih partnera je definisan u tački 6 ovih Pravila;

Da uređaj kupi u svojstvu krajnjeg korisnika; Krajnji korisnici su fizička i pravna lica sa teritorije Republike Srbije koja uređaj kupuju za sopstvene potrebe a ne za potrebe dalje preprodaje ili distribucije;

Ukoliko se kupac Uređaja odluči da preda Polovni telefon na otkup, potrebno je da kupac ima svojstvo vlasnika Polovnog uređaja koji daje na otkup;

 

Preuzimanje uređaja

 

Svi korisnici koji u periodu pretprodaje kupe Uređaj, moći će isti da preuzmu kod Samsung prodajnog partnera, počevši od 11.08.2023. godine.

 

Redovna prodaja Uređaja počinje 11.08.2023. godine.

 

Ovlašćeni Samsung partneri

 

Pretprodaja Samsung uređaja može se izvršiti isključivo kod sledećih ovlašćenih Samsung prodajnih partnera:

 

A1

Bluetech

Belltel

BC Group

Beoecotel

Belotehna

Bosmark

BAZZAR MARKETPLACE

Copy Xerox

Comtrade Distribution d.o.o.

DUDI CO.

DR Techno

Elbraco

GSM&PC Shop

GSM 3G COMPANY DOO BEOGRAD

Gigatron

ISCOM

MS Data Nadežda Marjanović

Mobilnitelefoni

METALAC

Positive Line

Pro Mobi

Pavleri

Roaming Electronics

Spektar Plus

Shoppster

Telekom Srbija

Tehnomanija

Telepak

Tehnomedia

Uspon

XLS

Yettel

 

 

Spisak ovlašćenih Samsung otkupnih partnera

 

Begram

Promobi

 

Lični podaci korisnika

 

Za potrebe realizacije ove Promocije, Samsung ne prikuplja, niti obrađuje lične podatke korisnika.

Pravo izmene Pravila

 

Samsung zadržava pravo da iz opravdanih razloga načini izmene ovih Pravila, uz obvezu da ista bez odlaganja objavi.

 

Ova pravila objavljena su dana 26.7.2023. godine na strani https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-z-fold5-z-flip5/ od kada se i primenjuju.